Для чого необхідно духовне самовдосконалення?

Для чого необхідно духовне самовдосконалення?

Наша проблема в тому, що ми забули про духовне самовдосконалення практично повністю.

Ми вважаємо, що розвиватися духовно – це безглузде заняття, і взагалі, це справа священиків та інших фанатиків.

Тому, щоб розвіяти

це неправильне розуміння речей – хочу показати Вам, від чого ви відмовляєтеся, забуваючи про духовне самовдосконалення.

Може, Ви вже знаєте, що В нашому тілі є тонкі і грубі матерії. Груба матерія – це власне наше фізичне тіло. Тонкі матерії – це душа, і сверхдуша, яку всі чомусь – то забувають або навіть не знають.

Так ось сверхдуша – це дуже тонкий вид енергії, завдяки якій Всевишній керує цим світом і нами зокрема. Її не можна побачити або виміряти будь – яким приладом, так як вона має дуже тонку матерію, і наш сучасний і “розвинений” науковий світ поки ще не додумався як це зробити.

Хоча, присутність душі і Бога ніхто не отріцает. Ета тонка матерія повністю контролює всі наші вчинки і дії. І чим далі ми будемо від неї, і чим більше ми будемо відвертатися від Бога – тим сильніше ми будемо страждати.

Це пов’язано з тим, що сверхдуша – це джерело внутрішнього щастя і любові, яке хоче давати нам Бог. А якщо ж ми самі відвертаємося від цього – за це і отримуємо те, що кожен з нас має.

Про духовне самовдосконалення і самовдосконалення в цілому говоритися в Бхагавад – гіті. Там є запис, де Всевишній звертається до людей. Сенс приблизно такий: «Людина не в силах підкорити тонку Божественну енергію, яка може приносити як моторошні страждання, так і нескінченну радість.

Це неможливо. А якщо ж Ви повернетесь до мене обличчям (до Бога) – може вже не турбуватися за свою подальшу долю. »Дивіться, наскільки розвиток особистості і розвиток відносин з Богом може покращувати життя людини.

Також, деякі люди стверджують, що святі і просвітлені нічого не роблять, а тільки сидять і цілий день моляться. Так, це так. Зате молитви цих людей міняють природу навколо і життя людей.

Наприклад, якщо підійти до такої людини і з ним поговорити – його сила святості може вберегти Вас в майбутньому від страшної хвороби або важкого періоду в житті. Ви можете в це не повірити, але, швидше за все, Ви ж не пробували це на практиці.

А якщо взяти будь-яку віру, не обов’язково ведическое світогляд. Ви скрізь зустрінете записи або слова, де пояснюється навіщо людині духовне самовдосконалення в його житті.

В підтвердження тому, що духовне самовдосконалення необхідно кожному з нас – можете почитати книги відомих бізнес тренерів. Наприклад, С. Кові, Р. Гейдж і багатьох інших.

Знаходять:

  • духовне самовдосконалення