Паління в ногах – Львівський форум Сервера

Після відвідин невролога і постановки їм доагноза “полінейропатія нижніх кінцівок” спробувала створити тему в розділі неврологія, але модератор порахував, що я дублюю теми і не пропустив повідомлення, тому пишу тут. Дуже сподіваюся, що я нічого не порушила цього разу, і мені дадуть відповідь по суті заданих

питань.

Крім який турбує мене раніше печіння у мене до вечора стала підніматися температура 37 або 37,5. Я повторно звернулася до терапевта, здала ще раз аналіз крові. Нижче наведу результат.

Терапевт сказала, що по аналізах “все нормально”, в картці написала “остеохондроз”, призначила Мільгама № 5, мідокалм № 5 внутрішньом’язово, направила на консультацію до невролога.

У напрямку невролога зробила ЕМГ, висновок прикріпила. У підсумку невролог поставив діагноз “полінейропатія нижніх кінцівок”.

Призначив Нейромідин 1т 3 рази на день на 30 днів і вазонів 1т. 2 рази на день на 30 днів, і Мільгама № 5 в / м. Сказав, якщо буде ефект продовжувати приймати таблетки 4 місяці, якщо ні – прийти на консультацію і він призначить “що небудь посильніше”.

Дайте відповідь, будь ласка на сл. питання.

1. Чи достатньо проведених досліджень для постановки діагнозу?

2. Якщо ні, які дослідження необхідно зробити ще?

3. Чи правильно призначено лікування? Я прочитала інструкції до препаратів, у них досить серйозні побічні ефекти, особливо у Вазоніту.

Далі привожу результати аналізів

WBC 6.2 mm3 (3.5-10.0)

RBC 4.9 mm3 (3.80-5.80)

HBG 13.6 g / gl (11.0-16.5)

No Video